Auto

Hoe verplaats ik mij op het eiland? Zowel als je op vakantie bent of als komt wonen/werken een belangrijke vraag. Ook daarin kan ik je helpen. 

Een auto is een essentieel vervoersmiddel op het eiland. Het eiland mag dan maar 21 km2 groot zijn. Maar het is heuvelig/berg achtig en dat in combinatie met hoge temperaturen is het zeer fijn als je je met een auto kunt verplaatsen op het eiland. 

Samen met het verhuur bedrijf Picobello Rental (http://statiarental.com) kan ik wellicht wat voor je betekenen. De eigenaar Sebastiaan Keijzer heeft verschillende type auto’s beschikbaar voor de lange of korte termijn met daarbij ook verschillende prijsklasse

Het grote voordeel van (lange termijn) huren is, dat je nooit gezeur hebt met vervoer. Is je auto kapot krijg je een andere auto daarvoor terug. Hou je echter van avontuur kun je beter een auto kopen. Maar als de auto kapot gaat kan dat voor veel hoofdpijn zorgen. Op het eiland bestaat namelijk geen apk dus alles met vier wielen en een stuur mag rijden. Het is  daardoor moeilijk te bepalen of je een kat in zak koopt of een goede auto. 

Mocht je meer willen weten over de prijs of welke auto’s er beschikbaar zijn neem dan gerust contact op! 

Ik hoor graag van je

 

 

prachtige flora en fauna heeft het eiland te bieden
prachtige vergezichten en gouden zonsondergangen
duiken, snorkelen, zwemmen met zeeschildpadden of walvissen spotten
uitzcht vanaf de dode vulkaan op 400 meter hoogte

 

Starter

Stel al je vragen om te emigreren naar het Caribische eiland.

Onderdak

Zoek een geschikte woonruimte via ons netwerk.

Auto

Verplaats jezelf met je eigen vervoer. Koop of huur een auto.

Verschepen

Hoe verhuis je je meubels en inboedel. Lees over het transport.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen begonnen wij aan het emigratie avontuur. Met behulp van Florian wisten we precies wat we wel en niet mee moesten nemen, ideaal!

Wouter (leerkracht basisschool groep 7 – Golden Rock School 2018-2019)