Hoi, ik ben Florian

Docent bewegingsonderwijs, strandjutter, organisator en upcycler

Samen met mijn vrouw Denise heb ik van januari 2018 tot en met juli 2021 op het prachtige eiland Sint Eustatius gewoond. Ik was zelf docent bewegingsonderwijs voor de vier basisscholen op het eiland. 
Tijdens onze periode hebben we ook de mooiste souvenirs mogen ontvangen namelijk onze twee kinderen. Geboren en een beetje getogen op het eiland. 

Inmiddels ben ik weer terug geremigreerd naar Nederland en woon en werk in nu in de omgeving van Laren (gld) als docent bewegingsonderwijs. 

De 3,5 jaar op het eiland hebben mijn vrouw en ik ontzettend veel gebracht en we zouden het voor geen goud willen missen. Het rustige leven, de natuur en een fijne balans tussen werk en leven maakte het erg leuk. Maar we hadden soms ook echt wel last van een cultuur clash. 

Inmiddels noem ik mezelf ‘ervaringsdeskundige’ en deel mijn ervaring graag met anderen, zodat jij er ook profijt van hebt en uiteindelijke een fijne zachte landing maakt op het eiland. Deze website is bedoeld om aankomende emigranten te begeleiden met een goede start op het eiland. Want dat wens ik iedere nieuwkomer toe en help daar graag bij!