Op zoek naar een huis

Het belangrijkste voor je emigratie is je nieuwe thuis. Een goede uitvalsbasis maakt je leven in een andere setting aangenaam.

Het vinden van een geschikte woning in een nieuwe omgeving is een uitdaging, helemaal op afstand in een relatief onbekende wereld. Vaak is het onduidelijk waar je precies gaat wonen voordat je gaat emigreren, terwijl dat niet hoeft. Aan de hand van jouw budget en wensen ga ik op zoek naar een passende (starters)woning. Omdat ik veel connecties heb op het eiland en ik de woningmarkt goed ken voer ik de gesprekken voor jou met de huiseigenaar. Daarnaast geef ik ook advies wat haalbaar is of juist niet.

Nadat ik jou wensen heb ontvangen ga ik in mijn netwerk te raden om te kijken of ik een huis of zelf huizen voor je kan vinden. Zodra ik huizen beschikbaar heb geef ik die aan je door met de voor en de tegens en natuurlijk foto’s of filmpjes. Mocht je uiteindelijk voor een huis kiezen dat ik je aandraag vraag ik eenmalig 15 procent van de maandhuur als makelaarskosten. 

prachtige flora en fauna heeft het eiland te bieden
prachtige vergezichten en gouden zonsondergangen
duiken, snorkelen, zwemmen met zeeschildpadden of walvissen spotten
uitzcht vanaf de dode vulkaan op 400 meter hoogte

 

 

Starter

Stel al je vragen om te emigreren naar het Caribische eiland.

Onderdak

Zoek een geschikte woonruimte via ons netwerk.

Auto

Verplaats jezelf met je eigen vervoer. Koop of huur een auto.

Verschepen

Hoe verhuis je je meubels en inboedel. Lees over het transport.

Samen met mijn man ben ik naar St. Eustatius gemigreerd. Vooral een passend huis vinden was een moeilijk proces. Met behulp van Florian zijn we uiteindelijk goed geslaagd.

Yvette (Apotheker Golden Rock Pharamacy (2018-2022)